Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kırmızı Oda final yaptı, Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu!

Kırmızı Oda final yaptı, Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu!

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda ekran macerasını tamamladı. Dizide Doktor Hanım'ı canlandıran Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:50

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda, ilk sezonuyla ekranlarda fırtınalar estirmişti. Ancak dizi ikinci sezonunda beklenen ilgiyi görmedi. Bir süre ara verilen dizi yeni isimler ve Sadi karakteriyle geri döndü ancak reytinglerde eski durumunu yakalayamadı. Ardından dizi için final kararı alındı.

Gazete Duvar'ın haberine göre dizide Doktor Hanım karakterine hayat veren Binnur Kaya, TRT1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisine dahil oluyor. Oyuncu, dizide yine Doktor Hanım karakterini canlandıracak. 

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan dizinin ilk sezonunda İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılmasının ardından diziye Melisa Şenolsun dahil olmuştu. Ancak dizinin reytinglerde zirvedeki yerini kaptırmasının ardından bir hamle daha yapılarak Aslıhan Gürbüz diziye Ceylan karakteriyle dahil olmuştu.

Şimdi ise konuk oyuncu olarak dizide yer alan Binnur Kaya, Kırmızı Oda finalinin ardından düzenli olarak rolünü canlandıracak.

"ACILARIMIZI PAYLAŞMAK HARİKAYDI"

Binnur Kaya'dan Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı geldi. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle…" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading