Yandex Metrica

Kırmızı Oda final mi yapıyor? Reytinglerde büyük düşüş şoke etti

Kırmızı Oda final mi yapıyor? Reytinglerde büyük düşüş şoke etti

Gülseren Budayıcıoğlu'nun seanslarında dinlediği gerçek hikayelerden ilham alan Kırmızı Oda, TV8'de ekrana gelmeye devam ediyor. Ancak dizi bir süredir cuma rekabetinde rakiplerinin gerisinde kalıyor. Bu durum final endişesini beraberinde getirdi.

Sinema / Dizi

01.04.2024, 13:36

Cuma akşamları Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Kaderimin Oyunu, Aziz ve Aşk Mantık İntikam dizileri ekrana geliyor. Başrollerinde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'nın reytingleri her hafta biraz daha düşüyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Kırmızı Oda, geçtiğimiz sezon iyi bir çıkış yakalamıştı. 

Melisa Sözen'in Alya karakterini canlandırdığı, Evrim Alasya'nın Meliha karakterine hayat verdiği, Erkan Petekkaya'nın Sadi'si  ve Burcu Biricik'in Boncuk karakterinin olduğu dönemlerde dizi çok iyi reytingler elde etmişti. Ancak bu dönem geride kaldı. Reytinglerde büyük düşüş yaşayan Kırmızı Oda önce zirvedeki yerini kaybetti. Şimdi ise ortalamanın altına gerileyen reytingler final söylentilerini beraberinde getirdi.

Kırmızı Oda'nın 17 Aralık akşamı ekrana gelen 56. bölümü total kategorisinde 17. sırada yer aldı. AB'de beşinci sırada yer alan dizi, ABC1 grubunda 9. sıraya kadar geriledi. 

Bu durum Kırmızı Oda'nın yavaş yavaş finale doğru gittiğini gösteriyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading