Yandex Metrica

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden heyecan dolu tanıtım fragmanı

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden heyecan dolu tanıtım fragmanı

TRT1'in tarihi yapımlarından Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yeni sezonundan tanıtım fragmanı yayınlandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:02

TRT1 bugüne kadar birçok tarihi yapımı izleyicilerin beğenisine sundu. Bunlardan biri de Kıbrıs Türklerinin varoluş ve özgürlük mücadelesini konu alan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi. Kıbrıs Türkünün bağımsızlık mücadelesini ekrana taşıyan yapım bu sezon "Kıbrıs Zafere Doğru" ismiyle yayınlanacak. Dizinin yeni sezonundan heyecan dolu tanıtım fragmanı yayınlandı.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Kıbrıs'ın Çanakkale Destanı olarak bilinen "Erenköy Direnişi" işlenecek. Türkiye'nin ilk hava harp şehidi Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel'in hikayesi de yer alacak. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun başrolleri paylaştığı diziye 'Erdil' karakteriyle Mehmet Aykaç, 'Ali Rıza Vuruşkan' karakteriyle Tekin Temel, 'Kurtcebe' rolüyle Musab Ekici ve 'Gazeteci' rolüyle Metin Büktel katıldı.

Kıbrıs Zafere Doğru

Osman Taşçı ve Barış Erçetin'in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme alıyor. Kıbrıs Zafere Doğru, yakında TRT1'de seyirci ile buluşacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading