Yandex Metrica

Kesişme; İyi ki Varsın Eren filminin üçüncü fragmanı yayınlandı! Film 1 Ocak tarihinde vizyona girecek

Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan TRT Ortak Yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin üçüncü fragmanı yayınlandı. Film, şehit Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak tarihinde vizyona girecek.

Sinema / Dizi

02.02.2024, 21:50

Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatlarının konu edinildiği TRT Ortak Yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” ismiyle 1 Ocak 2022 tarihinde vizyone girecek olan filminin üçüncü tanıtımı yayınlandı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

"MAÇKA'DAN YÜKSELEN CESARET, FERASET VE YİĞİTLİĞİN SESİ TÜM DÜNYADA YANKILANACAK"

11 Ağustos 2017 tarihinde şehit olan iki kahramanın hayatlarını konu edinen “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”inüçüncü tanıtımını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı,“TRT ortak yapımı ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren' sinema filmi, Şehidimiz Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak'ta vizyona giriyor. Maçka'dan yükselen cesaret, feraset ve yiğitliğin sesi tüm dünyada yankılanacak. Rahmet ve minnetle”ifadelerini kullandı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

FİLM, EREN BÜLBÜL'ÜN DOĞUM GÜNÜNDE VİZYONA GİRECEK

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak 2022 tarihinde izliyicilerle buluşacak. Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek'in başrolleri paylaştığı filmin müzikleri ise Fahir Atakoğlu tarafından yapıldı.

Filmin üçüncü tanıtımında, Karadenizli bir ailenin, vatan ve insan sevgisini her şeyden önde tutan bir astsubayın hayatlarından kesitlere yer veriliyor. Trabzonsporlu ünlü futbolcu Abdülkadir Ömür'ün, Eren ve kardeşleriyle aynı takımda oynadığı maç sahnesi ve sıcak, samimi Anadolu insanının bilinmeyen yönlerini sergileyen sahneler de büyük ilgi çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading