Yandex Metrica

Kardeşlerim dizisi ayrılıklarla sarsılmıştı! Diziye sürpriz bir isim katıldı, hikayeye yön verecek

Kardeşlerim dizisi ayrılıklarla sarsılmıştı! Diziye sürpriz bir isim katıldı, hikayeye yön verecek

Kardeşlerim dizisi son dönemde ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Dizideki kan kaybının ardından yeni oyuncular kadroya eklenmeye devam ediyor. Son olarak Ogün Kaptanoğlu diziye dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:28

ATV'nin cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Kardeşlerim, geçtiğimiz haftalarda Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı'nın ayrılığıyla sarsılmıştı. Daha sonra sevgilisi Melisa'yı canlandıran Damlasu İkizoğlu da projeye veda etmişti.

Ardından Talya ve Mazlum karakterini oynayan Lilya İrem Salman ve Kaan Sevi'nin de diziden ayrılacağı belirtildi. Diğer yandan dizide Oğulcan'ı canlandıran Cihan Şimşek'in de yeni bir diziyle anlaştığı ortaya çıktı.

Oyuncularının ayrılmasıyla kan kaybı yaşayan Kardeşlerim'in kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu'da rol alan Ogün Kaptanoğlu, Kardeşlerim'in kadrosuna katıldı. 

Kaptanoğlu, dizide Berk'in babası Resul Özkaya karakterini canlandıracak. İş adamı olan Resul Özkaya'nın iyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacağı henüz açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading