Yandex Metrica

Kara Tahta yeni bölüm bu akşam yok mu? Furkan Andıç kaza geçirdi, çekimlere ara verildi!

Kara Tahta yeni bölüm bu akşam yok mu? Furkan Andıç kaza geçirdi, çekimlere ara verildi!

TRT1'in yeni dizisi Kara Tahta, çarşamba akşamları ekrana geliyor. Atlas ve Irmak'ın hikayesini anlatan dizinin yeni bölümü TRT1 yayın akışında yer almadı. Diğer yandan dizinin başrolü Furkan Andıç'tan da üzen haber geldi. Peki Kara Tahta bu hafta yok mu, neden yok? Kara Tahta yeni bölüm ne zaman?

Sinema / Dizi

11.02.2024, 21:17

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt gibi isimlerin yer aldığı Kara Tahta dizisi çarşamba akşamları evlere konuk oluyor. Bu hafta 5. bölümüyle ekrana gelmesi beklenen dizi TRT1 27 Nisan Çarşamba günü yayın akışında yer almadı. Dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı sorgulanmaya başlandı. Peki Kara Tahta neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte Kara Tahta hakkında gelişmeler...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KARA TAHTA BU AKŞAM NEDEN YOK?

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kara Tahta bugünün yayın akışında yer almadı. Diziden ya da kanaldan bir açıklama gelmedi. Yayın akışında dizinin yerine Kadir Gecesi Özel programının yer aldığı görüldü. Kadir Gecesi programı nedeniyle Kara Tahta bu akşam yayınlanmayacak.

DİZİNİN ATLAS'I SAKATLANDI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Atlas karakterine hayat veren Furkan Andıç, yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çağraz bağların yırtılmasıyla sakatlandı. Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne götürülen oyuncunun tedavisine başlandı. Furkan Andıç'ın 10 gün istirahat etmesinin gerekmesi üzerine dizi çekimlerine 10 gün ara verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading