Yandex Metrica

Kanunsuz Topraklar final mi yapıyor?

Kanunsuz Topraklar final mi yapıyor?

Fox TV'de ekrana gelen Kanunsuz Topraklar geçen hafta 7. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Reytinglerinde düşüş yaşanan Kanunsuz Topraklar'la ilgili final endişesi yaşanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:20

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı Kanunsuz Topraklar'ın bu sezonun iddialı dizilerinden biri olması bekleniyordu. Ancak hikayenin yeterince ilgi toplayamaması sonucunda dizi ekibinde ve hikayede bazı değişiklikler yapıldı. Bu düzenlemelerden sonra geçtiğimiz hafta dizinin 7. bölümü ekrana geldi.

Ancak reytinglerde kendisine yine iyi bir yer bulamamış olmasının sorunlarını yaşıyor. İzleyicinin diziye ilgisinin düşük olması final endişesini gündeme getiriyor.

Kanunsuz Topraklar'ın 24 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümü oldukça önem taşıyor. Dizinin reytinglerinin artmaması durumunda Kanunsuz Topraklar seyircilere veda edebilir.

Gold Film imzasını taşıyan Kanunsuz Topraklar'ın çok yüksek bir bütçe ile çekildiği biliniyor. Reytinglerin düşük olması ve dizinin zarar etmesi Fox TV tarafından kabul edilmeyecektir. Kanal, bu sezon reytingleri düşük olan tüm yapımlar için bir bir final kararı almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading