Yandex Metrica

Kaderimin Oyunu final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu neden bitiyor? Star TV'den izleyicileri üzen karar!

Kaderimin Oyunu final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu neden bitiyor? Star TV'den izleyicileri üzen karar!

Star TV'de geçtiğimiz yıl sonunda yayın hayatına başlayan Kaderimin Oyunu dizisi cuma akşamları seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu sezon sonunda final yapacağı ortaya çıktı. İddiaların ardından dizinin hayranları, Kaderimin Oyunu bitiyor mu? sorusunu araştırmaya başladı. Peki Kaderimin Oyunu bitiyor mu, neden final yapıyor? İşte merak edilenler...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:15

Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak'ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi, 3 Aralık 2021 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Çarpıcı hikayesiyle ilk bölümden ilgi çekmeyi başaran dizi, bir süre reytinglerde de iyi bir sıralamada yer aldı.

Ancak hikayenin ilerleyişindeki sıkıntılar nedeniyle bir süre önce reytinglerde düşüş yaşandı. Dizi, reyting sıralamasında ilk 10 sıralamaya dahi giremedi. NGM Medya ve Star TV yetkilileri bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KADERİMİN OYUNU NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Kanal, reytinglerde büyük düşüş yaşanması nedeniyle dizinin sezon sonunda bitmesine karar verdi. Star TV yönetimi, yeni sezon planlamasını yaptı ve Kaderimin Oyunu yeni sezon planlarında yer almıyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi, 26. bölümünün yayınlanacağı 17 Haziran'da ekrana veda edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading