Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kaderimin Oyunu 4. bölümden yeni fragman! Asiye ve Cemal'in aşkı yeniden mi alevleniyor? Seyirciler isyan etti

Kaderimin Oyunu 4. bölümden yeni fragman! Asiye ve Cemal'in aşkı yeniden mi alevleniyor? Seyirciler isyan etti

Star TV'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu 4. bölümden yeni fragman yayınlandı. Fragmanda Cemal ve Asiye'nin sahnesi seyircilerin tepkisine neden oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:31

Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu, cuma akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın başrollerini paylaştığı Kaderimin Oyunu, bu hafta 4. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı.

Yayınlanan yeni fragmanda Asiye ve Cemal'in geçmişki görüntüleri yer alıyor. Daha sonra Cemal, Asiye için ıslıkla 'Sevdim Seni Bir Kere' şarkısını çalıyor. Fragmanda yer alan sahnenin ardından seyirciler tepki gösterdi.

Sosyal medyada "Cemal'in Asiye'den yüz bulamadığı günü görmek istiyorum", "Madem seviyordun neden terk ettin", "Cemal utanmadan yakınlaşmaya çalışıyor", "Umarım Asiye Cemal'in oyununa gelmez" yorumları yapıldı.

Kaderimin Oyunu 4. bölüm resmi özeti şöyle: "Asiye'nin sakladığı kanlı bıçaktan kurtulma çabasıyla başlayan felaket zinciri, Cemal'in gerçeği öğrenme isteğini tetikler. Genç adamın konakta kalmaya devam etmesi, Nergis'i yeniden aile olabileceklerine dair ümitlendirirken, Asiye'yi de çocuklarının babasıyla yüzleşmeye mecbur bırakır. Fakat Asiye'nin bu hamlesi Cemal'in bastıramadığı duygularını ortaya çıkaracaktır."

Kaderimin Oyunu 4. bölüm, 24 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading