Yandex Metrica

Kaderimin Oyunu 14. bölümden 2. fragman yayınlandı! Asiye ve Cemal düşman oldu 'İlgi alanıma bile girmiyorsun'

Kaderimin Oyunu 14. bölümden 2. fragman yayınlandı! Asiye ve Cemal düşman oldu 'İlgi alanıma bile girmiyorsun'

Star TV'nin Kaderimin Oyunu dizisi cuma akşamlarına damgasını vuruyor. İlgiyle izlenen dizinin 14. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Fragmanda kaçmaktan vazgeçen Asiye ile Cemal'in arasında iplerin koptuğu görülüyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:01

Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Meriç Aral'ı bir araya getiren Kaderimin Oyunu dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamları ekrana geliyor. Aksiyon dolu bölümleriyle izleyiciden beğeni toplayan dizinin 14. bölümünden nefes kesen bir fragman daha yayınlandı.

Yeni fragmanda Cemal ve Asiye'nin kaçmaktan vazgeçtiği görülüyor. Asiye'nin geri dönüşüyle iyice sinirlenen Cemal, Asiye'yi kıskandırmak için Helin ile arasını düzeltip yakınlaşıyor. Asiye de aynı şekilde Mahir'e yakınlık gösteriyor. Cemal'in "Az kalsın hayatımı mahvedecektim bir anlık hevesle. İlgi alanıma bile girmiyorsun" sözleri dikkat çekti.

Nergis'in mektup bırakıp gerçeği itiraf etmek için evden kaçması ise olayların karışmasına neden oluyor. Cemal ve Asiye'nin birbirlerini kıskandırmak için Helin ve Mahir'i kandırması seyircilerin tepkisine neden oldu.

Kaderimin Oyunu 14. bölüm, 25 Mart Cuma akşamı 20.00'de Star TV'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading