Yandex Metrica
SON DAKİKA
Joker 2'nin senaryosunu Todd Phillips kaleme alacak

Joker 2'nin senaryosunu Todd Phillips kaleme alacak

Joaquin Phoenix'in başrolde yer aldığı Joker'in devam filmi için çalışmalar başladı. Joker 2'nin senaryosunu ilk filmin yönetmeni Todd Phillips yazacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:31

DC Comics çizgiromanlarından uyarlanan Joker, 2019 yılında gösterime girmiş, Joaquin Phoenix'in filmdeki performansıyla da yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olmuştu. Akademi Ödülleri'nde 11 dalda aday gösterilen ve 2 Oscar kazanan Joker, gişede de büyük bir başarıya imza atarak, 1 milyar dolar sınırını geçen ilk +18 film olarak tarihe geçmişti.

Bu başarının ardından bir devam filmi bekleniyordu ve nihayet Joker 2 için çalışmalara başlandı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre ilk filmi yöneten ve Scott Silver ile birlikte yazan Todd Phillips, Joker 2'nin senaryosunu da kaleme alacak.

Orijinal filmin ortak yazarı Silver'ın devam filmi için geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değil ancak Phillips'in geri dönüşü muhtemelen Joker 2'nin yönetmen koltuğunda da olacağını gösteriyor.

JOKER, ŞİDDET NEDENİYLE YOĞUN ELEŞTİRİ ALMIŞTI

Joker, her ne kadar kritik bir başarıya imza atmış olsa da, tartışmaları da beraberinde getirdi. Film, toplum tarafından dışlanmış hissettikten sonra şiddete başvuran bir adamın sempatize ederek anlatması nedeniyle, bu tür bir şiddetin haklı olduğuna dair tehlikeli bir mesajı sürdürdüğü için yoğun şekilde eleştirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading