Yandex Metrica
SON DAKİKA
John David Washington'lı Netflix filmi Beckett'tan fragman yayınlandı!

John David Washington'lı Netflix filmi Beckett'tan fragman yayınlandı!

Netflix, başrollerinde John David Washington ve Alicia Vikander'ın yer aldığı Beckett isimli filmden fragmanı izleyicilerin beğenisine sundu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:37

Netflix'in yeni siyasi gerilim filmi Beckett'tan fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde geçtiğimiz yıl Tenet ile adından söz ettiren John David Washington ve Alicia Vikander yer alıyor. Beckett, Netflix'te gösterime girmeden önce 4 Ağustos'ta 74. Locarno Film Festivali'nin açılış filmi olacak.

Amerikalı turist Beckett, eşiyle gittiği Yunanistan'da tatil yaparken yıkıcı bir araba kazasının ardından insan avının hedefi olur. Canını kurtarmak için kaçmak zorunda kalan Beckett, adını temize çıkarmak için çaresizce ülkeden çıkarak Amerikan büyükelçiliğine gider. Yetkililer etrafını sardıkça siyasi gerilim artar ve Beckett tehlikeli bir komplo ağına daha da batmaktadır.

Filmin yönetmen koltuğunda Ferdinando Cito Filomarino oturuyor. Kevin A. Rice ise senaryoyu kaleme aldı. Beckett'ın oyuncu kadrosunda John David Washington ve Alicia Vikander'ın yanı sıra Boyd Holbrook ve Vicky Krieps de bulunuyor.

Beckett, 13 Ağustos'ta Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading