Yandex Metrica

Jodie Turner-Smith, Noah Baumbach'ın White Noise filminde rol alabilir

Jodie Turner-Smith, Noah Baumbach'ın White Noise filminde rol alabilir

Jodie Turner-Smith, Noah Baumbach'ın White Noise filminde rol almak için görüşmeler yapıyor. Film, Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:31

Deadline'ın haberine göre, Queen & Slim, Without Remorse gibi filmlerde rol alan, en son Anne Boleyn olarak izleyici karşısına çıkan Jodie Turner-Smith, Noah Baumbach'ın Netflix için hazırladığı White Noise filmine katılmak için görüşmelerde bulunuyor.

Don DeLillo'nun aynı adlı romanından uyarlanan filmin başrollerinde başarılı oyuncu Adam Driver ve Greta Gerwig yer alıyor. Filmde Raffey Cassidy, Sam Nivola ve May Nivola da rol alacak. 

1985 yılında yayınlanan hiciv romanı White Noise, bir üniversitenin Hitler araştırmaları bölümünde profesör olan Jack Gladney'i konu alıyor. Jack ve dördüncü karısı Babette, aşkları ve dört çocuklarıyla birlikte aile hayatının olağan sorunlarıyla uğraşmaktadır. Kimyasal bir atığın yayılmasına neden olan olay sonrası, birlikte ölüm tehlikesiyle yüzleşmek zorunda kalırlar. Roman ayrıca tüketim kültürü, medyanın durumu ve insanların neden olduğu felaketler gibi temaları içeriyor.

White Noise, Baumbach'ın Marriage Story ve 2017 yapımı The Meyerowitz Stories filmlerinin ardından Netflix ile üçüncü işbirliği olacak. Baumbach, filmin yönetmenliğinin yanı sıra senaryosunu da üstlenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading