Yandex Metrica
SON DAKİKA
Joaquin Phoenix ve Rooney Mara, 'Polaris' filminde birlikte rol alacak

Joaquin Phoenix ve Rooney Mara, 'Polaris' filminde birlikte rol alacak

Lynne Ramsay, 'Polaris' isimli yeni projesinde Joaquin Phoenix ve Rooney Mara ile birlikte çalışacağını duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:35

Daha önce psikolojik gerilim filmi 'You Were Never Really Here' filminde birlikte çalışan Lynne Ramsay ve Oscar ödüllü Joaquin Phoenix yeniden bir araya geliyor. İkili, Ramsay'in Polaris isimli yeni projesinde birlikte çalışacak. Ayrıca Phoenix'in gerçek hayattaki partneri Rooney Mara da kadroda yer alacak.

Valencia Uluslararası Film Festivali'nde El Espanol'a konuşan Ramsay, Phoenix ve Mara'nın yakında çıkacak olan Polaris adlı filminde rol alacaklarını açıkladı. Yönetmen, Phoenix hakkında "Deli, ama tanıdığım en iyi aktör. Sette yaptığı her şeyin bir nedeni var. Böyle özgün bir fikir bulduğunuzda çok daha zor ama Joaquin ile bir film hazırlarken heyecanlanmamak mümkün değil." dedi.

Filmle ilgili detaylar şimdilik gizli tutuluyor.

Joaquin Phoenix'in şu sıralar birçok projesi olduğu için filmi görmemiz biraz zaman alabilir. Oyuncu, Ridley Scott'ın Kitbag filminde Napoleon'a hayat verecek. Daha sonra ise Ari Aster'ın Disappointment Blvd. filminde rol alacak. Rooney Mara ise Sarah Polley'in yıldız kadrolu filmi Women Talking'i çekecek. Ayrıca bu yıl Guillermo del Toro’nun Nightmare Alley filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading