Yandex Metrica

Jessica Chastain'lı 'The Eyes of Tammy Faye'den ilk fragman

Jessica Chastain'lı 'The Eyes of Tammy Faye'den ilk fragman

Michael Showalter'ın yönettiği, başrollerini Jessica Chastain ve Andrew Garfield'ın paylaştığı 'The Eyes of Tammy Faye'den fragman paylaşıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:32

Geçtiğimiz hafta ilk bakış fotoğrafları yayınlanan The Eyes of Tammy Faye filminden ilk fragman yayınlandı. Gerçek hikayeye dayanan filmin başrollerini Jessica Chastain ve Andrew Garfield paylaşıyor.

Film, Fenton Bailey ve Randy Barbato'nun yönettiği, Tammy Faye ve hem televizyon dünyasındaki rolünü hem de Amerikan kültürü üzerindeki geniş etkisini inceleyen röportajları içeren 2000 yapımı belgesele dayanıyor.

Tammy Faye Bakker'ın olağanüstü yükselişine ve düşüşüne samimi bir bakış sunan film, 1970'lerde ve 80'lerde Tammy Faye Bakker ve kocası Jim Bakker'ın Hirstiyanlığı yaymak için televizyon, radyo yayını gibi araçları kullanmasını anlatıyor. 

The Eyes of Tammy Faye'in özeti şöyle: 1970'lerde ve 1980'lerde, Tammy Faye ve kocası Jim Bakker, dünyanın en büyük dini yayın ağını oluşturmak için yükseldiler ve toplumda saygı gördüler. Tammy Faye, kendine has şarkı söylemesi ve her kesimden insanı kucaklama hevesi ile efsaneydi. Ancak yolsuzluklar,etrikacı rakipler ve skandalın dikkatle inşa edilmiş imparatorluklarını devirmesi uzun sürmedi.

Filmin yönetmenliğini The Big Sick'in yönetmeni olan Michael Showalter üstleniyor. Filmin senaryosu ise Abe Sylvia'nın imzasını taşıyor.

Oyuncu kadrosunda ikiliye Cherry Jones, Fredric Lehne, Louis Cancelmi, Sam Jaeger, Gabriel Olds, Mark Wystrach ve Vincent D'Onofrio eşlik ediyor.

The Eyes of Tammy Faye, 17 Eylül'de gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading