Yandex Metrica
Jennifer Lopez'li The Mother filminin oyuncu kadrosu şekilleniyor

Jennifer Lopez'li The Mother filminin oyuncu kadrosu şekilleniyor

Jennifer Lopez'in hem başrolünü hem yapımcılığını üstlendiği aksiyon türündeki The Mother filminin oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:01

Jennifer Lopez'in suikastçı gerilim filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosuna yeni yetenekler dahil oldu. Variety'nin haberine göre Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal ve Omari Hardwick de filmde rol alacak.  Geçtiğimiz günlerde Sound of Metal filmiyle Oscar adayı olan Paul Raci ve Silencio'nun çocuk oyuncusu Lucy Paez'in de dahil olduğu duyurulmuştu.

Filmin yönetmenliğini geçtiğimiz yıl live-action Mulan'ı yöneten Niki Caro üstleniyor. Senaryosunu ise Misha Green yazıyor ve Peter Craig düzenliyor. The Mother, bir grup tehlikeli adamdan kaçarken yıllar önce terk ettiği kızını korumak için saklandığı yerden çıkan bir kadın suikastçıyı konu alıyor. Suikastçıya Jennifer Lopez hayat veriyor.

Filmin yapımcıları arasında Lopez ile birlikte Misha Green, Elaine Goldsmith, Benny Medina, Roy Lee ve Miri Yoon yer alıyor. Baş yapımcı olarak Molly Allen görev yapıyor.

Filmin çekimlerinin gelecek yıl tamamlanması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading