Yandex Metrica

Jennifer Aniston'lı The Morning Show 2. sezondan ilk fragman

Jennifer Aniston'lı The Morning Show 2. sezondan ilk fragman

Jennifer Anisyon ve Reese Witherspoon'un başrolde olduğu Apple TV+ dizisi The Morning Show 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:34

The Morning Show, 2. sezonuyla Apple TV Plus'a geri dönmeye hazırlanıyor.  Başrollerini Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Steve Carell paylaştığı dizinin ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı. Görünen o ki, 2. sezonda sabah haberleri programında işler çok farklı ilerleyecek.

İlk sezon, bir sabah programının kadın düşmanlığı ve cinsel istismarla dolu bir çalışma kültürü olan arka planının ifşa edilmesini anlatıyordu. İkinci sezon ise bu ifşanın ardından oluşan enkaz ve enkazdan çıkan herkesi konu alacak.

Aniston ve Witherspoon ile birlikte Carell, Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin ve Marcia Gay Harden yer alıyor.

Yeni sezonun resmi özeti şöyle: Birinci sezonun tartışmalı olaylarından sonra başlayan ikinci sezon,  Alex ve Bradley'in eylemlerinin enkazından yeni bir UBA'ya ve kimliğin her şey olduğu ve kim olduğumuz ile gerçekte kim olduğumuz arasındaki uçurumun devreye girdiği bir dünyaya doğru giden Morning Show ekibini konu alıyor.

Emmy, SAG ve Critics Choice Ödüllü dizinin ikinci sezonu 17 Eylül'de prömiyerini yapacak ve yeni bölümler her hafta Cuma günleri yayınlanacak. İkinci sezon 10 bölümden oluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading