Yandex Metrica

Sitede Ara

Jason Momoa'lı Netflix filmi 'Sweet Girl'den ilk görseller

Jason Momoa'lı Netflix filmi 'Sweet Girl'den ilk görseller

Netflix, Jason Momoa'nın başrolünde olduğu Sweet Girl filminden ilk görselleri paylaştı ve prömiyer tarihini açıkladı. Film, Ağustos ayında platformda olacak.

Sinema / Dizi

07.04.2024, 10:52

Netflix, Aquaman oyuncusu Jason Momoa ve Isabela Merced'in başrolde olduğu Sweet Girl adlı intikam aksiyon-gerilim filminin çıkış tarihini belirledi. Yayın devi ayrıca filmden ilk görselleri de izleyicilerin beğenisine sundu. Görseller, Ray ve Rachel Cooper olarak baba-kız rollerini canlandıran Momoa ve Merced'e ilk bakışı sunuyor.

Netflix, filmin görsellerini "Kaybettiğin kişinin intikamını al. Sevdiğini koru. Sweet Girl, 20 Ağustos 2021'de geliyor" notuyla paylaştı.

Jason Momoa, karısının ölümünden sorumlu olanlardan intikam almaya yemin eden ve aynı zamanda ailesinden geriye kalan tek ailesini yani kızını korumaya çalışan bir adamı oynuyor.

Filmin yönetmenliğini ilk uzun metrajlı film denemesini yapan Brian Andrew Mendoza tarafından yönetildi. Gregg Hurwitz ve Philip Eisner tarafından yazılan senaryo, Will Staples tarafından revize edildi.

Film, karısının ölümü için adalet arayan Ray karakterine odaklanıyor. Karısı, potansiyel bir hayat kurtarıcı bir ilacın piyasadan çekilmesinden kısa bir süre sonra kanser nedeniyle hayatını kaybeder. Ray Cooper, onun ölümünden ilaç şirketini sorumlu tutmaktadır. Ancak cevaplar ve adalet arayışı hem Cooper'ı hem de kızı Rachel'ı tehlikeye atar.

Sweet Girl'ün oyuncu kadrosu, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Justin Bartha, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis, Michael Raymond-James, Dominica Fumusa, Brian Howe, Nelson Franklin, Reggie Lee, Marisa Tomei, Jake Allyn, Marie Zoumanigui and Amy Brenneman'dan oluşuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading