Yandex Metrica
SON DAKİKA
Jake Gyllenhaal 'Prophet' adlı süper kahraman filminde başrolde

Jake Gyllenhaal 'Prophet' adlı süper kahraman filminde başrolde

Jake Gyllenhaal, Sam Hargrave'in çizgi romandan uyarlayacağı Prophet filminde başrolü üstlenecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:06

Jake Gyllenhaal ve Extraction film yapımcısı Sam Hargrave, bir çizgi roman uyarlaması için bir araya geliyor. Film, Rob Liefeld'ın aynı adlı II. Dünya Savaşı dönemi eserinden uyarlanıyor. Yönetmen Hargrave, Studio 8 ile birlikte çalışacak. Filmin senaryosunu Marc Guggenheim kaleme alacak.

John Prophet, ailesinin geçimini sağlamak için II. Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru bir Alman deneyi için gönüllü olur. Bir patlama sonrası diri diri gömülen Prophet, 20 yıl yeraltında kaldıktan sonra 1965 yılında yeniden uyanır. KGB, onun kanını süper askerler oluşturmak amacıyla kullanmak için peşine düşer.

Studio 8 CEO'su Jeff Robinov yaptığı açıklamada, "Bir süredir Jake ve Sam ile çalışmayı hedefliyorduk, bu yüzden bu benzersiz aksiyon dolu filmde onlarla işbirliği yapmaktan çok heyecanlıyız. Bu hikayeyi hayata geçirmek için ne düşündüklerini görmek için sabırsızlanıyorum. Çizgi roman dünyasında güçlü, duygusal yüklü ve farklı bir film olarak öne çıkacağından emin olduğumuz bir hikayeye sahip." dedi.

Robinov, John Graham, Adrian Askarieh, Rob Liefield ve Brooklyn Weaver'ın yapımcılığını üstleneceği Prophet filmi için henüz bir çıkış tarihi belirlenmedi. 

Gyllenhaal yakın zamanda Netflix'te yayınlanan The Guilty'de rol aldı. Michael Bay imzalı suç draması Ambulance ise Yahya Abdul-Mateen II ile birlikte rol alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading