Yandex Metrica

İyilik dizisine bomba transfer! Diziye sürpriz bir isim katıldı, entrika dolu bölümler geliyor

İyilik dizisine bomba transfer! Diziye sürpriz bir isim katıldı, entrika dolu bölümler geliyor

Başrollerini Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin paylaştığı İyilik dizisi cuma akşamları ekrana geliyor. Dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:15

Fox TV'nin Medyapım imzalı yeni dizisi İyilik, cuma akşamları evlere konuk oluyor. Murat Öztürk'ün yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Özge Korkmaz kaleme alıyor. İlgiyle izlenen dizi, Güney Kore yapımı "Show Window: The Queen's House"tan uyarlanıyor.

Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi isimleri başrollerde bir araya getiren İyilik dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziye Çiçek Acar katıldı.

Acar, Sera Kutlubey'in hayat verdiği Damla karakterinin yengesini oynayacak. Acar, hırslı bir kadın karakteri canlandıracak. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

İYİLİK DİZİSİ KONUSU

İyilik, dışarıdan bakıldığında muhteşem bir hayata sahi olan ancak hayatta en güvendiği insanın, eşinin kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenen Neslihan'ı konu alıyor. Neslihan, aldatıldığını öğrendikten sonra doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak zorunda kalır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading