Yandex Metrica

İrem Helvacıoğlu'ndan beklenmedik dizi kararı

İrem Helvacıoğlu'ndan beklenmedik dizi kararı

İrem Helvacıoğlu'nun rol aldığı son iki dizi de final kararı aldı. Oyuncu, yeni proje tekliflerini değerlendirirken senaryodan etkilenmek istediğini söyledi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:01

İrem Helvacıoğlu, oyunculuk kariyerine 2011 yılında başladı. Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği 'Nefes' karakteriyle asıl şöhreti yakaladı. Reyting rekorları kıran bu dizinin ardından oyuncu, geçen sezon Seni Çok Bekledim isimli diziyle ekrana döndü. Özcan Deniz ile başrolleri paylaştığı dizi 13. bölümde final yaptı. Daha sonra Helvacıoğlu, Baş Belası isimli diziyle izleyici karşısına çıktı ancak bu dizide de şanssızlık peşini bırakmadı. Dizi için 13. bölümde final kararı alındı.

İrem Helvacıoğlu, yeni proje teklifleri aldığını açıkladı. "Şu anda gelen teklifler var. Gönül ister ki dinlenmek ama çok iyi bir şey olursa, beni kalbimde vurursa bir anda içinde bulunabilirim" diye konuşan oyuncu, gelecek projelerinde senaryoya daha dikkat edeceğinin sinyalini verdi. Diğer yandan anlaşma sağladığı bir projenin de olmadığı anlaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading