Yandex Metrica

İngiliz komedyen Sean Lock öldü mü? Sean Lock kimdir?

İngiliz komedyen Sean Lock öldü mü? Sean Lock kimdir?

Ünlü İngiliz komedyen Sean Lock, cilt kanseri nedeniyle 58 yaşında hayatını kaybetti. Sean Lock'un kim olduğu araştırılıyor. Peki Sean Lock kimdir? Detaylar...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:50

İngiliz komedyen Sean Lock bir süredir cilt kanseri ile mücadele ediyordu. Ünlü komedyenden üzücü haber geldi. Lock, 58 yaşında hayatını kaybetti. Vefaat haberi, komedyenin menajeri tarafından doğrulandı. Sean Lock'un evinde hayatını kaybettiği ve ailesinin son anlarda komedyenin yanında olduğu belirtildi.

Anoushka Nara Giltsoff ile evli olan Sean Lock'un 3 çocuğu var. Lock, 8 Out of 19 Cats, 15 Storeys High ve The Last Leg gibi şovlarda yer almıştı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

SEAN LOCK KİMDİR?

22 Nisan 1963'te dünyaya gelen Sean Lock, 1980'li yıllarda okulu bırakıp inşaatta çalışmaya başladı. Lock, bu dönemde cilt kanserine yakalandı. Tedavi olup iyileştikten sonra komediye yönelen oyuncu, 1993'te Newman ve Baddiel'de Rob Newman ve David Baddiel'in yanında yer aldı.

2000 yılında ise İngiliz Komedi Ödülleri - British Comedy Awards'ta En İyi Canlı Komedi kategorisinde ödül kazandı. 2008 yılında The Big Fat Quiz of the Year'da boy gösteren Lock, BBC durum komedisi 15 Storey High'ı hem yazdı hem rol aldı. Son olarak ise  8 Out Of 10 Cats'te oynadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading