Yandex Metrica

İlk sezonu olay yaratmıştı! Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili flaş gelişme! Netflix kararını verdi

İlk sezonu olay yaratmıştı! Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili flaş gelişme! Netflix kararını verdi

Netflix'in Ay Yapım imzalı dizisi Kuş Uçuşu, ilk sezonuyla büyük ilgi gördü. Birce Akalay ve Miray Daner'in başrolünü üstlendiği dizinin 2. sezonu onay almıştı. Projeyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sinema / Dizi

27.01.2024, 11:23

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in yer aldığı Netflix orijinali Kuş Uçuşu, ilk sezonuyla 3 Haziran'da yayınlandı. Senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı dizi, büyük ses getirdi. Proje, kısa süre içinde en çok izlenenler arasına girmeyi de başardı. 

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonunun gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Geçtiğimiz haftalarda İbrahim Çelikkol, dizinin devam edeceğini doğruladı. 2. sezon hazırlıkları devam ederken, yeni bir gelişme daha yaşandı. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KUŞ UÇUSU 3. SEZON ONAYI ALDI

Kuş Uçuşu 2. sezon çekimlerine başlanmasına karar verildi. Gelen bilgilere göre dizi ekibi 14 Kasım'da sete çıkacak. Çekimler 9-12 hafta sürecek. 

Sevilen dizinin 3. sezonu da gelecek. İkinci sezon çekimlerinin ardından 3. sezonun çekileceği belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading