Yandex Metrica

İki oyuncu diziye veda etmişti... Aşk Mantık İntikam'a Kırmızı Oda'dan yeni transfer

İki oyuncu diziye veda etmişti... Aşk Mantık İntikam'a Kırmızı Oda'dan yeni transfer

Fox TV'nin cuma akşamları ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisinde geçtiğimiz gün 2 oyuncu veda etti. Şimdi ise diziye Kırmızı Oda'dan yeni bir isim transfer oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:39

Yaz aylarında başlayan ve hikayesine yeni sezonda da devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizide Çınar ve Çağla karakterlerine hayat veren Burak Yörük ve Melisa Döngel'in kadrodan ayrılacağı ortaya çıkmıştı.

Hikayeleri biteceği için diziden ayrılan iki oyuncudan Burak Yörük, dün akşam "Bir yolculuğun daha sonuna geldim çok eğlendim, çok şey öğrendim, hayatıma çok güzel insanlar kattım herkesin emeğine sağlık" ifadeleriyle diziye veda etti. 

Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Aşk Mantık İntikam, yenilenen hikayesi ve yeni oyuncularıyla ekran macerasına devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziye yeni bir isim daha katıldı. Son Yaz dizisiyle çıkış yakalayan, son olarak Kırmızı Oda'da rol alan Erdem Şanlı, Aşk Mantık İntikam'ın kadrosuna dahil oldu. Oyuncu dizide barış rolünü canlandıracak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading