Yandex Metrica
SON DAKİKA
Idris Elba'lı The Harder They Fall'un yayın tarihi belli oldu

Idris Elba'lı The Harder They Fall'un yayın tarihi belli oldu

Netflix'in yeni Western filmi The Harder They Fall Kasım ayında izleyici ile buluşacak. Başrolleri Idris Elba, Regina King ve Jonathan Mayors paylaşıyor.

Sinema / Dizi

18.03.2024, 04:06

Jeymes Samuel'in yönettiği Netflix filmi The Harder They Fall, 65. Londra Film Festivai'nin açılış filmi olacak. Film, Londra'da bulunan Southbank Centre Kraliyet Festival Salonu'nda gösterilecek. Filmin Netlfix'te gösterileceği tarih de duyuruldu.

The Harder They Fall'un oyuncu kadrosunda Idris Elba, Regina King, Jonathan Mayors'a Delroy Lindo, Zazie Beetz, Danielle Deadwyler, LaKeith Stanfield, Edi Gathegi, Damon Wayans Jr., RJ Cyler ve Deon Cole eşlik ediyor.

Jeymes Samuel'in ilk uzun metrajlı denemesi olan filmin senaryosunu Samuel ile birlikte Remember the Titans yönetmeni Boaz Yakin yazdı. Yapımcılığı ise Jay-Z üstlendi.

The Harder They Fall özeti şöyle: Kanun kaçağı Nat Love, düşmanı Rufus Buck'ın hapisten bırakıldığını öğrendiğinde intikam almak için çetesini toplar. Rufus da kendi korkunç ekibini toplar ve bu ekip kaybetmeyi bilen bir grup değildir.

The Harder They Fall, 3 Kasım'da Netflix'te olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading