Yandex Metrica

İçimizdeki Ateş dizisi nerede çekiliyor? İçimizdeki Ateş hangi il ve ilçede çekiliyor?

İçimizdeki Ateş dizisi nerede çekiliyor? İçimizdeki Ateş hangi il ve ilçede çekiliyor?

ATV'nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş izleyici ile buluşuyor. Ekran macerasına başlayacak olan diziyle ilgili detaylar merak ediliyor. İçimizdeki Ateş dizisi çekim yerleri neresi? İçimizdeki Ateş hangi il ve ilçede çekiliyor? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

05.03.2024, 00:53

İçimizdeki Ateş dizisi iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Perşembe akşamları ekrana gelecek olan İçimizdeki Ateş dizisinin çekildiği yer merak ediliyor. İçimizdeki Ateş dizisi nerede çekiliyor? İçimizdeki Ateş çekim yerleri neresi, hangi il ve ilçede çekiliyor? soruları yoğun şekilde araştırılıyor. Peki İçimizdeki Ateş nerede çekiliyor? İçimizdeki Ateş hangi şehirde? 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

İÇİMİZDEKİ ATEŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi, hukuk fakültesinden mezun olmuş genç avukat adayları Mert, Bahar, Hale ve Ege'nin hikayesini anlatıyor. Bu dört kişi, zorlu elemelerden geçerek ünlü Avukat Doğan Yener ve eşi Tülin Tan'ın yanında strajyer olarak işe başlarlar. Bu yolculukla türlü engellerle sınanırlarken, Doğan ve Tülin'in yol göstericiliği ile hedeflerine ulaşma maceralarında neler yaşayacaklar?

Dizinin oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, İpek Filiz Yazıcı, Ceren Benderlioğlu, Gizem Arıkan, Atakan Hoşgören, Demirhan Demircioğlu ve Bilgesu Kural gibi isimler yer alıyor.

İçimizdeki Ateş, İstanbul'un farklı semt ve sokaklarında çekiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading