Yandex Metrica

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay yeniden bir araya geldi! Netflix filmi Kuş Uçuşu ne zaman yayınlanacak?

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay yeniden bir araya geldi! Netflix filmi Kuş Uçuşu ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu isimli dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 20:17

2017 yılında Kanal D'de ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay yeniden bir araya geldi. İkilinin bir kez daha başrolleri paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin yayın tarihi merak ediliyordu. 

Deniz Yorulmazer'in yönettiği, Ay Yapım'ın Netflix için çektiği 'Kuş Uçuşu' dizisinin izleyici karşısına çıkacağı tarih belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bir TV kanalında yaşanan kuşak çatışmasını etkileyici bir şekilde ele alan dizinin ilk sezonu 3 Haziran'da Netflix'te olacak. 

Birce Akalay'ın 'Lale', İbrahim Çelikkol'un 'Kenan' karakterini canlandırdığı dizide Miray Daner, İrem Sak, Burak Yamantürk, Bülent Çetinaslan, Defne Kayalar, Şifanur Gül gibi isimler de rol alıyor.

Dizinin resmi hesabından Birce Akalay ve Miray Daner'in olduğu bir afiş de paylaşıldı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

KUŞ UÇUŞU KONUSU

X ve Z kuşağının farklı yönlerini konu alacak olan dizide, işinde zirvede olmak isteyen Aslı, çok çalışmak yerine kuş uçuşu olarak zirveye yerleşmek ister. Bir televizyon kanalında işe başlayan ve en tepeye ulaşmak isteyen Aslı kuralları ihlal edecek midir?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading