Yandex Metrica

İbrahim Çelikkol'un ekrana dönmesi bekleniyordu! Ay Yapım'ın iddialı dizisinden kötü haber

İbrahim Çelikkol'un ekrana dönmesi bekleniyordu! Ay Yapım'ın iddialı dizisinden kötü haber

Ay Yapım imzalı Aile dizisi merakla bekleniyordu. Ancak iddialı diziyle ilgili çok konuşulacak bir gelişme yaşandı.

Sinema / Dizi

27.02.2024, 21:59

Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı Aile dizisi en merak edilen projelerin başında geliyor. Şimdiye kadar sevilen birçok yapıma imza atan Hakan Bonomo'nun senaryosunu kaleme aldığı dizi, bir çiftlikte yaşayan sırlarla dolu bir aile ile ailenin hayatına giren bir psikologun sarsıcı hikayesini konu alıyor.

Devin rolü için Özge Özpirinçci'ye, Aslan rolü için ise İbrahim Çelikkol'a teklif gitmişyi. Özge Özpirinçci, dizi için görüşmeye geldi ancak yapımcının iki oyuncuyu bir araya getirme çabaları olumsuz sonuçlandı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

BAŞROL İÇİN İSTENİLEN İSİMLER BİR ARAYA GETİRİLEMEDİ

Yaşanan bu durum nedeniyle hem Çelikkol'a hem Özpirinçci'ye yeni partnerler düşünüldü. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerde istenen isimlerin bir araya getirilememesi beklenmedik bir gelişmeye neden oldu. Projenin ertelenmesine karar verildi.

Ahmet Katıksız'ın yöneteceği dizi için anlaşma aşamasında olan isimlere erteleme kararı duyuruldu. Dizinin ne kadar erteleneceği bu hafta belli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading