Yandex Metrica

His Dark Materials'ın 3. sezon çekimleri başladı

His Dark Materials'ın 3. sezon çekimleri başladı

Philip Pullman'ın sevilen fantastik macera romanlarından uyarlanan BBC ve HBO yapımı His Dark Materials'ın üçüncü ve son sezonunun çekimleri devam ediyor.

Sinema / Dizi

10.03.2024, 01:21

HBO ve BBC One ortak yapımı olan His Dark Materials'ın 3. sezon ile final yapacağı açıklanmıştı. Dizinin 3. ve final sezon çekimlerinin başladığı duyuruldu. Haber, dizinin yıldızları Dafne Keen ve Amir Wilson'ın ilk çekim günü klaketini tutarken çekilen fotoğrafıyla birlikte doğrulandı.

Dizinin 3. sezonu, Philip Pullman'ın His Dark Materials roman üçlemesinin en karmaşık kitabı olan The Amber Spyglass'a dayanacak. Lyra ve Will, birbirlerini bulmak için farklı dünyalara seyahat edecek.

Ruth Wilson, Simone Kirby, Will Keen, Jade Anouka, Ruta Gedminstas ve James McAvoy rollerine geri dönecek. Yeni sezonda ise Komutan Ogunwe rolünde Adewale Akinnuoye-Agbaje, Father Gomez rolünde Jamie Ward, asi melekler Balthamos, Baruch ve Xaphania olarak Kobna Holdbrook-Smith, Simon Harrison ve Chipo Chung, Ama karakteriyle Amber Fitzgerald-Woolfe yer alacak.

3. Sezon yönetmenliğini Amit Gupta , Charles Martin ve Weronika Tofilska üstleniyor.

Çekimleri Galler ve İngiltere'de devam eden 3. sezonun ne zaman prömiyer yapacağı henüz açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading