Yandex Metrica

HBO, Succesion 4. sezon için onay verdi

HBO, Succesion 4. sezon için onay verdi

HBO Max'te yayınlanan Succession dizisi geçtiğimiz hafta 3. sezonuyla seyirci karşısına çıktı. Dizi, 4. sezonu için de onay aldı.

Sinema / Dizi

10.02.2024, 21:44

HBO, en başarılı yapımlarından biri olan Succession'ın hayranlarına müjdeli haberi verdi: 4. sezon yolda. HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, Succesion'ın 4. sezonunun onaylandığını duyurdu.

Adam McKay'in yapımcısı olduğu, Jesse Armstrong'un yaratıcısı olduğu Emmy ödüllü Succession'ın 3. sezonu uzun süredir bekleniyordu. Yeni sezon 17 Ekim'de seyircilerin beğenisine sunuldu. Yapımın ilk bölümü hem TV'de hem HBO MAx'te 1.4 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi. En İyi Drama kategorisinde Emmy ödülünün kazananı olan Succession, Roy ailesini konu alıyor.

Succession 3. sezon, geçen sezon finalinde oğlu Kendall tarafından pusuya düşürülen Logan Roy'u konu alıyor. Bu sezonda aile üyeleri arasındaki gerilimin daha da yükseleceği belirtiliyor.

Succession 3. sezonda Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Alan Ruck, Nicholas Braun ve Matthew Macfadyen gibi isimler geri dönüyor. 3. sezona yeni katılan oyuncular arasında Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Adrien Brody, Hope Davis ve Dasha Nekrasova yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading