Yandex Metrica

HBO'nun Scenes from a Marriage dizisinden yeni fragman

HBO'nun Scenes from a Marriage dizisinden yeni fragman

HBO'nun Oscar Isaac ve Jessica Chastain başrollü dizisi Scenes from a Marriage'dem yeni bir fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizi Eylül ayında HBO'da olacak.

Sinema / Dizi

17.02.2024, 21:46

Oscar Isaac ve Jessica Chastain, "Scenes from a Marriage" uyarlaması için yeniden bir araya geliyor. HBO, mini diziden yeni bir fragman paylaştı ve dizinin yayın tarihi duyuruldu. Scenes from a Marriage, Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak.

Scenes from a Marriage, Ingmar Bergman'ın 1973 tarihli aynı adlı mini dizisinden uyarlanıyor. Seri, İsveç mini dizisinin 70'lerde geçen hikayesini günümüz Amerika'sına taşıyor. Dizi, aşk, nefret, arzu, tek eşlilik, evlilik ve boşanma tasvirini çağdaş bir Amerikan çiftinin gözünden yeniden inceliyor.

Beş bölümden oluşan mini dizi, evliliklerin yalnızca tek bir olay veya kusur tarafından parçalanmadığını anlayan Jonathan ve Mira'nın karmaşık duygularını ele alıyor. İzleyiciler, nefret ve sevgi arasında kalan iki kişnin o anlarına şahit olacak.

Yaklaşık 2 dakikalık fragman, izleyicilere iyi bir ön izleme sunuyor. Chastain ve Isaac, evlenmeden, çocuk sahibi olmadan ve birbirlerinden uzaklaşmadan önce bir ilişkinin yeni anlarını yaşayan genç bir çift olarak gösteriliyor. Çöküşü neyin hızlandırdığı belirsiz ancak umut, işleri yeniden yoluna koyabilmeleri. Fragmana bakılırsa Scenes from a Marriage, Emmy ve Altın Küre'de başarılı olabilecek gibi görünüyor.

Oyuncu kadrosunda Isaac ve Chastain'e Sunita Mani, Corey Stoll, Nicole Beharie, Maury Ginsberg gibi isimler yer alıyor.

"Scenes From a Marriage" 12 Eylül'de HBO ve HBO Max'te yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading