Yandex Metrica

Hazal Kaya yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor

Hazal Kaya yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor

Hazal Kaya, Fox TV'de ekrana gelecek olan İmkansız isimli diziyle ekrana yeniden dönüyor. Başrollerde Buğra Gülsoy ve Mehmet Ozan Dolunay da yer alıyor.

Sinema / Dizi

20.03.2024, 22:28

Bizim Hikaye dizisinin ardından anne olan ve bir süre setlerden uzak kalan Hazal Kaya, Fikret Ali dünyaya geldikten sonra "Benden Ne Olur?" filminin başrolünü üstlenmişti. Kaya daha sonra Netflix'te izleyici ile buluşacak olan "Pera Palas" dizisinde rol aldı. Şimdi ise yeni bir projeyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. İmkansız isimli dizide Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'la bir araya gelecek.

Fox TV'de yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstleniyor. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Japonya'da ses getiren Oasis dizisinden uyarlanan İmkansız'ın konusu şöyle: Erdem, üç çocuk babası bir polistir. Eşini kaybetmesi nedeniyle çocuklarını tek başına büyütmektedir. Bir gün çocuklarıyla sahildeyken köprüden atlamak isteyen Gece ile tanışır. Erdem, intihara teşebbüs eden Gece'yi hastaneye götürür. Kendine geldiğinde geçmişinden kaçmak isteyen Gece, hafızasını kaybetmiş gibi yapar. Onun bu haline üzülen Erdem, evine götürür ve misafir etmeye başlar. Böylece olaylar başlar.

Dizide Erdem'e Buğra Gülsoy, Gece'ye Hazal Kaya, Erdem'in iş arkadaşı Giray'a ise Ozan Dolunay hayat verecek. İmkansız'ın kadrosunda Bülent Şakrak da yer alacak. Şakrak, polis Oğuz karakterini canlandıracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading