Yandex Metrica

Hazal Kaya'nın Misafir dizisi neden final yapıyor? Hayranları üzen haber

Hazal Kaya'nın Misafir dizisi neden final yapıyor? Hayranları üzen haber

Hazal Kaya'nın uzun bir süre sonra ekranlara döndüğü Misafir dizisi 25 Kasım akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ancak dizi, ilk bölümünden beri istenen reytinglere ulaşamadı.

Sinema / Dizi

23.04.2024, 09:24

Oğlu Fikret Ali'ye hamile kaldıktan sonra setlere ara veren Hazal Kaya, Fox TV'nin Misafir dizisiyle yeniden dönüş yapmıştı. Hikayesiyle dikkat çeken dizinin iddialı olması bekleniyordu. Başrolde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un yer alması nedeniyle Misafir'in büyük ilgi göreceği düşünülüyordu ancak durum böyle olmadı.

Misafir, 25 Kasım'da akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Hazal Kaya'ya rağmen beklenen reytinglere ulaşamayan dizi, üçüncü bölümde de iyi bir sonuç elde edemedi.

Fox TV'nin bu sezon reytingleri düşük olan tüm yapımlar için vakit kaybetmeden final kararı aldığı biliniyor. Kanalda şimdiye kadar Son Yaz, Uzak Şehrin Masalı, Yalancılar ve Mumları ekrana veda etti. Son olarak ise yayın hayatına yeni başlayan Elbet Bir Gün dizisi için final kararı alındı.

Final kararı alınan diziler arasına Misafir de katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, beklenen reytingleri elde edemeyen Misafir 5. bölümde ekrana veda edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading