Yandex Metrica

Hazal Kaya'lı Misafir dizisi için seyirciyi kızdıran karar

Hazal Kaya'lı Misafir dizisi için seyirciyi kızdıran karar

Hazal Kaya'nın uzun bir süre sonra ekrana yeniden döndüğü Misafir dizisi için yeni karar alındı. Dizinin 4 Kasım olan yayın tarihi değiştirildi.

Sinema / Dizi

22.03.2024, 23:37

Son olarak Bizim Hikaye dizisinde rol alan Hazal Kaya, oğlu Fikret'in doğumundan sonra ekranlardan bir süre uzak kalmıştı. Netflix'in Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisiyle setlere yeniden dönen oyuncu, şimdi Fox TV'nin Misafir dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın başrollerinde bir araya geldiği Misafir dizisi seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi 4 Kasım Perşembe olarak açıklanmıştı. Ancak kanal yayın tarihinde değişiklik yaptı. 

Misafir'in yayın tarihi 11 Kasım Perşembe olarak değiştirildi. Seyirciler, sosyal medyada dizinin tanıtımının yeterince yapılmadığı gerekçesiyle eleştirilerini dile getirmişti. Bu kararın tanıtım nedeniyle olduğu düşünülüyor.

Dizi, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesini anlatıyor.

Misafir'in reytinglerde göstereceği performans merak ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading