Yandex Metrica

Hayat Bugün dizisi bitiyor mu, final mi yapıyor? Hayat Bugün dizisi ne zaman bitiyor?

Hayat Bugün dizisi bitiyor mu, final mi yapıyor? Hayat Bugün dizisi ne zaman bitiyor?

New Amsterdam dizisinden uyarlanan Hayat Bugün dizisi çarşamba akşamları ekrana geliyor. Dizinin final yapacağı öne sürüldü. Peki Hayat Bugün dizisi bitiyor mu? Hayat Bugün dizisi final mi yapıyor? İşte merak edilenler...

Sinema / Dizi

02.02.2024, 04:58

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir ve Tansel Öngel'in yer aldığı Hayat Bugün dizisi ilk bölümüyle 19 Ekim 2022 tarihinde ekrana geldi. ABD yapımı New Amsterdam dizisinden uyarlanan Hayat Bugün, çarşamba akşamları yayınlanıyor. Dizi cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin final yapacağı öne sürüldü. Peki Hayat Bugün dizisi bitiyor mu, final mi oluyor? Hayat Bugün dizisi ne zaman bitiyor? 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

HAYAT BUGÜN DİZİSİ BİTİYOR MU?

Bu sezon için hazırlanan iddialı diziler bir bir final yapıyor. Beklentinin altında kalan dizilerin ekran macerası son buluyor. Show TV'nin New Amsterdam uyarlaması olan Hayat Bugün dizisi de izleyicilere veda etmeye hazırlanıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu, Ayça Üzüm ve Cansu Çoban'ın senaryosunu kaleme aldığı dizi 9. bölümde ekrana veda edecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading