Yandex Metrica

Hangi diziler final yapacak? İşte 2022'de final yapacak diziler

Hangi diziler final yapacak? İşte 2022'de final yapacak diziler

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte bazı diziler sezon finali yaparken, bazı diziler ise ekrana veda edecek. Reytinglerde düşüş yaşayan ve hikayesinde tıkanmalar olan birkaç dizi final yapacak. Peki hangi diziler final yapacak? İşte 2022 final yapacak diziler...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:14

Bu yıl hangi dizilerin final yapacağı ediliyor. Final yapacak dizilerden bazıları bu sezon başlayan dizilerden olurken, bazıları geçtiğimiz yıllarda başlayan ve hikayesi sona eren diziler olacak. Peki 2022'de hangi diziler final yapacak? İşte 2022 final yapacak diziler listesi...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

2022'DE HANGİ DİZİLER FİNAL YAPACAK?

Kaderimin Oyunu

Yayın hayatına bu sezon başlayan Kaderimin Oyunu dizisi ilk 10 bölümde iyi reytingler aldı ancak son dönemlerde rakiplerinin gerisinde kaldı. Reyting sıralamasında oldukça gerilere düşen dizi, Star TV'den yeni sezon onayı alamadı. Kaderimin Oyunu dizisinin haziran ayında ekrana veda edeceği söyleniyor.

Oğlum

Show TV'nin Ay Yapım imzalı Oğlum dizisi de kanaldan 2. sezon onayını alamadı. Canan Ergüder, Serhat Teoman, Timur Acar ve Nihal Yalçın'ın başrollerde yer aldığı Oğlum dizisi de reyting kurbanı olan diziler arasında. Oğlum dizisi Mayıs ayında final yapacak.

Üç Kuruş

Çukur'un ardından duyurulan Üç Kuruş dizisi de reytinglerde bekleneni elde edemedi. Başlangıçta ikinci sezonda da devam etmesi planlanıyordu ancak düşük reytingler nedeniyle final kararı alındı. Üç Kuruş, 30 Mayıs'ta final yapacak.

Bir Zamanlar Çukurova

ATV'nin 4 sezondur ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova da hikayesinin artık bitmesi nedeniyle Mayıs ayında final yapmaya hazırlanıyor. 

Sadakatsiz

Kanal D'de ekrana gelen ve 2 sezondur devam eden Sadakatsiz de reytinglerde iyi bir sıralamaya sahip olmasına rağmen 2022 Mayıs ayında 60. bölümde final yaparak ekrana veda edecek. Sadakatsiz, tıkanan hikayesi nedeniyle sona erecek.

Evlilik Hakkında Her Şey

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de başlangıçta iyi gitse de daha sonra reytinglerde büyük düşüşler yaşadı. Fox TV yönetiminin yaz sezonunda Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için final kararı aldığı söyleniyor.

Adı Sevgi

İlk bölümüyle mart ayında ekrana gelmeye başlayan Adı Sevgi dizisi hem oyunculuklar hem senaryo konusunda beklentileri karşılayamadı. Dizinin reytinglerde de rakiplerinin geride kalması final kararı alınmasına neden oldu.

Masumlar Apartmanı

Eylül 2020 tarihinde izleyici karşısına çıkan ve 3 sezondur devam eden Masumlar Apartmanı bu sezon final yaparak ekrana veda edecek. Masumlar Apartmanı'nın mayıs 2022'de final yapacağı açıklandı.

Annenin Sırrıdır Çocuk

TV8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk'un ilk bölümü 6 Nisan Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkmıştı. Dizi reytinglere oldukça düşük bir sıralama ile başlamıştı. İlerleyen bölümlerde de reytinglerde iyileşme olmaması nedeniyle final kararı alındı. Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Ahmet Varlı'nın başrolde olduğu dizinin haziran ayında final yapacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading