Yandex Metrica

Sitede Ara

Hangi dizi ne zaman sezon finali yapacak? İşte 2022 dizilerin sezon finali tarihleri

Hangi dizi ne zaman sezon finali yapacak? İşte 2022 dizilerin sezon finali tarihleri

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte diziler bir bir ekrana ara verecek. Seyirciler, takip ettikleri dizilerin ne zaman sezon arasına gireceğini merak ediyor. Peki hangi dizi ne zaman sezon finali yapacak? Dizilerin 2022 sezon finali tarihleri...

Sinema / Dizi

15.02.2024, 14:36

Televizyonda her gün birbirinden iddialı diziler ekrana gelmeye devam ediyor. Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bazı diziler final yaparken bazıları ise sezon finali yaparak ekrana ara verecek. İzleyiciler sevdikleri dizilerin sezon finali tarihlerini merak ediyor. Dizilerin sezon finali tarihleri arama motorlarında yoğun şekilde araştırılıyor. Peki hangi dizi ne zaman sezon finali yapacak? 2022 dizilerin sezon finali tarihlerini haberimizde derledik...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

2022 DİZİLERİN SEZON FİNALİ TARİHLERİ

Yargı

Kanal D'de Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi izleyicilerin ilgisini üzerinde tutmaya devam ediyor. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı, 34. bölümüyle 29 Mayıs'ta sezon finali yapacak.

Yasak Elma

Fox TV'nin entrikalarla dolu komedi dizisi de sezon finali en çok merak edilenler arasında. Eda Ece, Berk Oktay, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimleri başrollerinde bir araya getiren Yasak Elma, 13 Haziran'da ekrana ara verecek.

Teşkilat

Pazar akşamlarına damgasını vuran bir diğer dizi ise Teşkilat. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda özel bir ekibin faaliyetlerini konu alan Teşkilat, 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs'ta sezon arası verecek. 

Üç Kız Kardeş

Kanal D'nin bu sezon izleyicilerin beğenisine sunduğu Üç Kız Kardeş dizisi en sevilen yapımlardan biri olmayı başardı. Salı akşamları yayınlanan dizi, kısa süre içinde reyting zirvesinin sahibi oldu. Dizinin sezon finali yapıp yapmayacağı da merak konusuydu. Üç Kız Kardeş, 16. bölümünde sezon finali yapacak. Daha sonra yeni sezonuyla Eylül ayında geri dönecek.

Baba

Show TV'nin Baba dizisi de Şubat ayında yayın hayatına başladı. Başrollerinde Haluk Bilgiler, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş, Özge Yağız, Taner Rumeli gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonda devam etmesi planlanıyordu. Ancak bu konuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Dizinin 7 Haziran 2022'de ekrana ara vereceği öğrenildi.

Arka Sokaklar

Kanal D'de yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 16 sezondur Cuma akşamları ilgiyle izlenmeye devam ediyor. 17. sezonda da devam edecek olan Arka Sokaklar, 632. bölümüyle 17 Haziran'da ara verecek.

Camdaki Kız

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, Kanal D'de perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizi 9 Haziran'da ekrana gelecek 46. bölümü ile sezon finali yapacak.

Kasaba Doktoru

TRT1'in Kore yapımı Dr. Romantic dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru da yeni başlamasına rağmen ekrana ara verecek. Dizi, 17 Haziran'da 11. bölümüyle sezon finali olacak.

Destan

Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı Bozdağ Film imzalı Destan dizisi de sezon arası vermeye hazırlanıyor. Destan'ın 31 Mayıs 2022 Salı günü sezon finali yapacağı söyleniyor.

Kuruluş Osman

Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman, Çarşamba akşamları ilgiyle izleniyor. Reyting rekorları kıran dizinin sezon finalinin Haziran ayında ya da Temmuz başında olması planlanıyor. Yıldız Çağrı Atiksoy, daha önce yaptığı açıklamada sezon finalinin Temmuz ayına sarkabileceğini söylemişti.

Alparslan Büyük Selçuklu

Başrollerinde Barış Arduç, Fahriye Evcen, Rabia Soytürk, Erdinç Gülener gibi isimlerin yer aldığı tarihi dizi Alparslan Büyük Selçuklu da 30 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek 27. bölümünde sezon finali yapacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Emir Benderlioğlu, İsmail Filiz gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde geçtiğimiz hafta Engin Altan Düzyatan, Pelin Akil, Cemre Gümeli ve Caner Topçu diziye veda etmişti. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, 26 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak 32. bölümüyle sezon finali yapacak.

Yalnız Kurt

ATV'de cuma akşamları ekrana gelen Yalnız Kurt dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Yalnız Kurt, 10 Haziran'da yayınlanacak 20. bölümüyle ekrana ara verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading