Yandex Metrica

Haluk Bilginer'li Baba dizisine sürpriz transfer! Güçlü hikayesiyle olay yaratacak

Haluk Bilginer'li Baba dizisine sürpriz transfer! Güçlü hikayesiyle olay yaratacak

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna Bihter Dinçel dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:30

Show TV'nin 'Bir Gece Ansızın' olarak duyurulan ancak daha sonra Baba olarak değiştirilen yeni dizisinde Haluk Bilginer'in yer alması büyük heyecan yaratmıştı. Geçtiğimiz günlerde diziden yayınlanan tanıtım fragmanı da merak uyandırmıştı.

Çekimleri başlayan dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor. Haluk Bilginer'in Ödemiş'te yaşayan bir aile reisi olan Emin Saruhanlı'yı canlandıracağı dizide Tolga Sarıtaş oğlu Kadir'e hayat verecek. Taner Rumeli ise Emin Saruhanlı'nın diğer oğlu Servet'i oynayacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Baba'nın oyuncu kadrosuna güçlü oyunculuğu ile tanınan Bihter Dinçel de dahil oldu. Başarılı oyuncu, Servet'in eşi Münevver'i canlandıracak. Münevver-Servet çiftinin kızları Kübra'yı Damlasu İkizoğlu oynayacak. Emin Saruhanlı, yaşanan bir uçak kazasından sonra ailesiyle İstanbul'a gelir ve olaylar başlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading