Yandex Metrica
SON DAKİKA
Haluk Bilginer'li Baba dizisine bomba transfer! Kilit bir rol oynayacak

Haluk Bilginer'li Baba dizisine bomba transfer! Kilit bir rol oynayacak

Show TV'de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Baba dizisi bu sezonun en merak edilen projelerinden biri. Haluk Bilginer'in başrolde olduğu dizinin kadrosuna Hakan Kurtaş dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:34

Ay Yapım'ın Show TV için hayata geçirdiği Baba dizisi seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtım fragmanı heyecanı yükseltmişti. Çekimleri hızla devam eden Baba'nın kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Özge Yağız, Bihter Dinçel, Deniz Hamzaoğlu gibi isimler dahil olmuştu. Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın senaryosunu kaleme aldığı diziye yeni bir isim katıldı.

Dizide Haluk Bilginer'in hayat verdiği Emin Saruhanlı, yıllardır kardeşi Mehmet Ali ile görüşmemektedir. Yaşanan uçak kazasıyla birlikte tüm dengeler değişir. Mehmet Ali'nin ölümü, Emin için yeni bir başlangıç olur. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Mehmet Ali'nin ortağı İlhan'a Hakan Kurtaş hayat verecek. Kurtaş'ın karakteri, dizide kilit bir rol oynayacak.

Servetini kurtarmaya çalışan İlhan, Emin'in kızı Büşra ile yakınlaşacak. Baba dizisi için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading