Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hacı Bayram-ı Veli dizisinden yeni fragman yayınlandı

Hacı Bayram-ı Veli dizisinden yeni fragman yayınlandı

Hacı Bayram-ı Veli'yi ve onun tasavvuf dünyasını anlatan Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisinden yeni fragman yayınlandı. Dizi, 11 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:47

TRT1, Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisini izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Aşkın Yolculuğu serisinin ikinci yapımı olan diziden ikinci fragman yayınlandı.

Hacı Bayram-ı Veli dizisi,  Ankara Kara Medrese’de bir molla olan Numan'ın Somuncu Baba ile yollarının kesişmesini, tasavvufla tanışmasını ve manevi ilerleyişini tamamlayarak Hacı Bayram-ı Veli olmasının hikayesini ekrana taşıyacak. Molla Numan'dan, Hacı Bayram'a giden yolu ve onun tasavvufi düsturu olan "Bildim, Buldum, Oldum"u anlatan dizide, Hacı Bayram-ı Veli'nin hayatı üzerinden üç fasıl olarak izleyici ile buluşacak.

26 bölümden oluşan dizide Hacı Bayram-ı Veli'nin gençlik yıllarını Burak Sevinç canlandırırken, Somuncu Baba'ya Hüseyin Soysalan hayat verecek. Sevinç ve Soysalan'a Sena Çakır, Sinan Albayrak, Fırat Topkorur, Latif Koru, Derda Yasir Yenal gibi isimler eşlik edecek.

Kamil Aydın ve Yücel Hüdaverdi'nin yönettiği, İsa Yıldız'ın senaryosunu kaleme aldığı "Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli" dizisi 11 Şubat'tan itibaren her cuma saat 20.00'de TRT1 ekranlarında yayınlanacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading