Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hacı Bayram-ı Veli dizisi final mi yapıyor? Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli ne zaman final yapıyor?

Hacı Bayram-ı Veli dizisi final mi yapıyor? Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli ne zaman final yapıyor?

Hacı Bayram-ı Veli'nin manevi yolculuğunu anlatan TRT1 dizisi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli, Ramazan ayında her gece ekrana geliyordu. Dizinin final yapacağı ortaya çıktı. Hacı Bayram-ı Veli dizisi final mi, ne zaman final sorularının cevabı araştırılıyor. Peki Hacı Bayram Veli dizisi final mi yapıyor?

Sinema / Dizi

26.03.2024, 05:03

Yunus Emre dizisiyle birlikte önemli alimlerin manevi yolculuklarını anlatan Aşkın Yolculuğu serisini başlatan TRT1, Şubat ayında Hacı Bayram-ı Veli dizisini izleyicilerin beğenisine sunmuştu. Cuma akşamları ekrana gelen dizi, Ramazan ayında hafta içi her gün gece yayınlanmaya başlamıştı.

26 bölümden oluşması planlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli, bu akşam 26. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin resmi hesabından yayınlanan fragmanda Hacı Bayram-ı Veli dizisinin bu akşam yayınlanacak 26. bölümüyle final yapacağı belirtildi. 

Dizi, Ankara Kara Medrese'de molla olan Numan'ın Somuncu Baba ile tanıştıktan sonra manevi ilerleyişinin ve Hacı Bayram-ı Veli oluşunun hikayesini anlatıyor. "Bildim, Buldum, Oldum"u anlatan dizi, Hacı Bayram-ı Veli'nin hayatını 3 fasıl olarak ekrana getiriyor.

Hacı Bayram-ı Veli dizisinde Burak Sevinç ve Hüseyin Soysalan'ın yanı sıra Sinan Albayrak, Sena Çakır, Fırat Topkorur, Derda Yasir, Latif Koru gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading