Yandex Metrica

Gülümse Kaderine dizisi nerede çekiliyor? Gülümse Kaderine çekimleri hangi il ve ilçede?

Gülümse Kaderine dizisi nerede çekiliyor? Gülümse Kaderine çekimleri hangi il ve ilçede?

Fox TV'nin yayın hayatına yeni başlayan Gülümse Kaderine dizisi ilgi çekmeyi başardı. Başrollerinde Bahar Şahin ve Sude Güler'in yer aldığı dizinin nerede çekildiği araştırılıyor. Peki Gülümse Kaderine dizisi nerede, hangi il ve ilçede çekiliyor?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:12

Fox TV'nin yeni dizisi Gülümse Kaderine, 27 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in yaptığı, senaryosunu ise Burcu Över'in kaleme aldığı dizi, yetimhanede büyüyen iki genç kızın hikayesini ekrana getiriyor. Dizinin yayın hayatına başlamasıyla birlikte detayları merak edilmeye başlandı. Gülümse Kaderine dizisi nerede çekiliyor? Gülümse Kaderine hangi il ve ilçede? İşte merak edilenler...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÜLÜMSE KADERİNE NEREDE ÇEKİLİYOR?

Avşar Film'in yapımını üstlendiği Fox TV dizisi Gülümse Kaderine seyirci ile buluştu. İzleyiciler Gülümse Kaderine'nin nerede çekildiğini araştırıyor.

Dizinin sahneleri Bursa ve İstanbul'da çekiliyor. 

Gülümse Kaderine dizisinin oyuncu kadrosunda Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Mine Tugay, Burak Sergen, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Ertuğrul Postoğlu, Sevinç Kumaş, Aslı Samat, Nazan Diğer ve Ülkü Hilal Çiftçi gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading