Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gülse Birsel'den hayranlarını üzen dizi kararı

Gülse Birsel'den hayranlarını üzen dizi kararı

Ünlü senarist Gülse Birsel, senaryolarındaki espri ve repliklerde özgür olmaması nedeniyle yalnızca dijital platformlara yazmayı tercih edeceğini açıkladı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:01

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, televizyondaki sessiz 'bip'lemelerin arttığına değindiği yazısında Gülse Birsel'in de konuyla ilgili görüşlerine yer verdi. Gülse Birsel'in neden dijital platformlardaki yapımlara senaryo yazdığını da aktardı.

Gülse Birsel, Bildirici'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Açıkçası ‘Jet Sosyete’yi TV kanalından dijital platforma geçirmemizin iki sebebinden biri buydu. TV montajlarının 160-170 dakikalara çıkması ve son dönemlerde Jet Sosyete’deki ‘Salak’, ‘Ulan’ gibi masum kelimelerin bile kesilmesi. Kendi hesabıma artık rekor uzunluk ve repliklerde, esprilerde özgür olamama sebebiyle, yani bu iki şart değişmedikçe dijital platformlara yazmayı tercih edeceğim."

Birsel, geçtiğimiz günlerde Instagramda yaptığı paylaşımında yeni bir senaryo üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Ünlü senarist, "Paniğe infiale gerek yok arkadaşlar. Ben yazıyorum. Hayır çünkü sokakta filan durdurup fırça atıyorsunuz ya, ondan diyorum. Vallahi yazıyorum, boş durmuyorum. Evet komedi. Dijitale. Daha seyretmenize zaman var. Sağ olun, işime dönüyorum, sevgiler." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading