Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın Selami'si Eser Eyüboğlu'nun eşi bakın kim çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

Gönül Dağı'nın Selami'si Eser Eyüboğlu'nun eşi bakın kim çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gönüllere taht kurdu. Selami Ferses karakteriyle hafızalara kazınan Eser Eyüboğlu'nun eşi bakın kimmiş...

Sinema / Dizi

06.04.2024, 23:59

TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Samimi hikayesiyle her cumartesi akşamı evlere konuk olan dizinin oyuncu kadrosu da izleyicilerin gönlünü kazandı. Dizide dikkat çeken karakterlerden birisi de Selami Ferses karakteri. Selami'ye hayat veren Eser Eyüboğlu'nun özel hayatı merak ediliyor.

1984 yılında Bursa'da dünyaya gelen Eser Eyüboğlu, Bilkent Üniversitesi'nden mezun oldu. Eyüboğlu, oyunculuğun yanı sıra müzik alanında da yeteneklerini sergiliyor. Oyuncu, saz, piyano, klarnet ve yan flüt de çalabiliyor.

Şevkat Yerimdar, Ege'nin Hamsisi gibi dizilerle dikkat çeken oyuncu, şimdilerde Gönül Dağı dizisinde boy gösteriyor.

Hayatını gözlerden uzak sürdüren Eyüboğlu, 2015 yılında Zeynep Eyüboğlu ile nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu eşi ve çocuklarıyla birlikte yer aldığı pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Oyuncunun eşi Zeynep Eyüboğlu, doğal güzelliğiyle büyük beğeni topluyor. Zeynep Eyüboğlu da eşi gibi sanatçı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading