Yandex Metrica

Gönül Dağı Veysel ölüyor mu? Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı Veysel ölüyor mu? Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Gönül Dağı dizisi bu hafta 61. bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümden yayınlanan fragmanda Veysel'e araba çarptığı görüldü. Bunun üzerine Veysel'in durumu merak konusu oldu. Veysel ölüyor mu, Semih Ertürk diziden çıkıyor mu? sorularının yanıtı araştırılıyor. Peki Gönül Dağı Veysel ölecek mi?

Sinema / Dizi

10.02.2024, 22:07

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı cumartesi akşamları evlere konuk olmaya devam ediyor. Sevilen dizi her bölümüyle reyting rekorları kırmayı başarıyor. Başrollerini Berk Atan Gülsim Ali, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar gibi isimlerin paylaştığı dizi 23 Nisan Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin 61. bölümünden yayınlanan fragmanda Veysel ile ilgili şoke eden bir gelişme yaşandığı görüldü. Veysel'e araba çarpmasının ardından Semih Ertürk'ün diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi. Peki Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Semih Ertürk Gönül Dağı dizisinden çıkıyor mu? İşte detaylar...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

GÖNÜL DAĞI VEYSEL ÖLÜYOR MU, DİZİDEN ÇIKIYOR MU?

Gönül Dağı'nın 61. bölümünden yayınlanan fragmanda yolda dalgın bir şekilde yürüyen Muammer'e araba çarpacağı, Veysel'in onu kurtararak arabanın önüne atladığı görüldü.

Arabanın çarpmasıyla Veysel yere yığıldı. Amcaoğulları ve Kenan Veysel'in yanına koşarken, Cemile'nin feryadı ise yürekleri sızlattı. Bu sahnelerin sonrasında Veysel'i canlandıran Semih Ertürk'ün diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

Veysel'in diziye veda edip etmeyeceği yeni bölümde belli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading