Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Dağı sezon finalinden yürek yakan fragman! Düğün sevinci yarıda kaldı, Dilek ve bebeği öldü! 'Gitme vakti geldi Taner'

Gönül Dağı sezon finalinden yürek yakan fragman! Düğün sevinci yarıda kaldı, Dilek ve bebeği öldü! 'Gitme vakti geldi Taner'

Gönül Dağı'nın sezon finalinden 2. fragman yayınlandı. Asuman ve Ramazan'ın düğün günü Gönül Dağı'nda olan Dilek'in öldüğü görüldü. Yaralanan Dilek'i kucağında taşıyan Taner'in hali ise yürekleri dağladı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:19

TRT1'de ekrana gelen Gönül Dağı, Bozkır'dan sımsıcak hikayeleri her cumartesi akşamı ekrana getiriyor. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı dizi, sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Reyting rekorları kıran dizinin sezon finalinden ikinci fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Fragmanda Asuman ve Ramazan'ın sonunda evlendiği ve düğünlerinin yapıldığı görüldü.

"GİTMEK DÜNYANIN KADERİNDE VAR"

Düğün günü Gönül Dağı'ndan taşların düşmesi nedeniyle bölgeye giden Dilek yaralandı. Taner'in ise Dilek'i yaralı bir halde bulduğu ve kucağında taşıdığı görüldü. Taner'in hali yürekleri dağlarken, Dilek'in "Gitmenin vakti geldi Taner. Yılkı atları beni çağırıyor, Gönül Dağı beni çağırıyor. Gitmek bu toprakların kaderi değil sadece, gitmek bu dünyanın kaderinde var Taner. Bu zamansız gelişler ve gidişler bu dünyanın kaderinde var" sözleri dikkat çekti.

Böylece yayınlanan fragmanla birlikte Gülsim Ali'nin diziden ayrılacağı haberleri doğrulanmış oldu.

Gönül Dağı sezon finali, 28 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading