Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Dağı'nın yeni bölümü seyirciyi üzecek! Ramazan ve Asuman'ın bağı tamamen kopuyor mu?

Gönül Dağı'nın yeni bölümü seyirciyi üzecek! Ramazan ve Asuman'ın bağı tamamen kopuyor mu?

TRT1'in sevilen yapımlarından Gönül Dağı cumartesi akşamları ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizinin 42. bölümünden yayınlanan fragmanda Asuman'ı istemeye gelecekler.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:24

TRT1'in Bozkır'ın esintisini ekrana taşıyan Gönül Dağı dizisi, yeni sezonuyla da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin hikayesine yeni sezonda birçok yeni karakter dahil oldu. Geçtiğimiz hafta diziye İzzet Altınmeşe konuk olmuştu. Yeni bölümlere ise Cem Kurtoğlu, Elif Hemşire'nin babası Yalçın rolüyle katılacak.

Gönül Dağı bu hafta 42. bölümüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 42. bölümden yayınlanan fragmanda, Ramazan'ın Asuman'a aşık olan bir kişiyle tartıştığı, "Sen kimsin?" dediği görülüyor. "Asuman Hanım'la evlenecek olan kişiyim" yanıtını almasıyla Ramazan yıkılıyor. Fragmanda Asuman'ın isteme töreni olacağını da görüyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda Asya karakterinin Ramazan'ın karşısına çıkmasıyla Asuman'ın diziden çıkıp çıkmayacağı merak konusu olmuştu. Asuman'ın evlilik ihtimaliyle de ikili arasındaki bağ sınanacak.

Gönül Dağı 42. bölüm, 4 Kasım cumartesi akşamı TRT1'de izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading