Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Dağı'nın nankör Meryem'i geri döndü, Rıfat kendini dağa vurdu! 'Gün olur devran döner'

Gönül Dağı'nın nankör Meryem'i geri döndü, Rıfat kendini dağa vurdu! 'Gün olur devran döner'

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamları evlere konuk oluyor. Dizi ekran arası vermeye hazırlanırken, sezon finalinden ön izleme yayınlandı. Fragmanda Rıfat'ı terk eden Meryem'in geri dönmesi sosyal medyada olay oldu.

Sinema / Dizi

04.03.2024, 06:01

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı, yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle izleniyor. Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği, senaryosunu Ali Asaf Elmas'ın kaleme aldığı dizi Mustafa Çiftçi'nin öykülerine dayanıyor. 

Son bölümüyle izleyicilerden beğeni toplayan Gönül Dağı, 65. bölümde sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dizinin 65. bölümünden ön izleme yayınlandı. 

Yayınlanan kısa fragmanda Sevilay Gültekin'in hayat verdiği Meryem karakterinin geri döndüğü görüldü. Ameliyat olup gözleri açıldıktan sonra Rıfat'ı terk eden ve izleyici tarafından 'Nankör Meryem' ilan edilen Meryem, Rıfat'ın karşısına çıktı.

Meryem'in "Pek istediğim gibi gitmedi hiçbir şey. Belki de hiç gitmemeliydim burdan, belki de hiç bırakmamalıydım." sözlerinin ardından Rıfat'ın kendisini dağa vurduğu görüldü. Rıfat'ı yine eşi Mihriban yalnız bırakmadı.

Fragmanda yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Birçok izleyiciden "Gün olur devran döner", "Kırdığın yerden kırıl Meryem", "Sana öfkemiz çok büyük", "Bu yüzsüzlük değil de ne" gibi yorumlar geldi.

Gönül Dağı sezon finali, 28 Mayıs Cumartesi akşamı TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading