Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gönül Dağı'nın kadrosuna iki yeni isim katıldı, seyirciler isyan etti! 'Bir bunlar eksikti'

Gönül Dağı'nın kadrosuna iki yeni isim katıldı, seyirciler isyan etti! 'Bir bunlar eksikti'

TRT1'de ekrana gelen Gönül Dağı dizisi ikinci sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan ayrılıkların ardından dizi kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

Sinema / Dizi

10.03.2024, 16:10

TRT1'in Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Bozkır'ın sıcacık hikayelerini ekrana taşıyan dizi, her hafta yeni bölümüyle reyting rekorları kırıyor. Geçtiğimiz haftalarda Mezarcı İlyas'ın ardından bu hafta Asya diziye veda etti. Projede yaşanan ayrılıkların yanı sıra yeni isimler de dahil oluyor.

Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Semih Ertürk gibi isimlerin rol aldığı Gönül Dağı'nın 58. bölümünden itibaren iki yeni oyuncu dahil oluyor. Mustafa Şen ve Dilek Denizdelen de Gönül Dağı'nda rol alacak.

İki isim Eser Eyüboğlu'nun canlandırdığı Selami Ferses'in abisi İlhami ve ablası Melahat'a hayat verecek. Kadroda fazla oyuncunun yer alması nedeniyle başrollere yeterince yer verilmediğini söyleyen izleyiciler, diziye iki yeni oyuncunun daha katılmasına tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading