Yandex Metrica

Gönül Dağı'nın kadrosuna bomba isim! Tüm dengeleri değiştirecek! Bakın kasabaya kim olarak geliyor

Gönül Dağı'nın kadrosuna bomba isim! Tüm dengeleri değiştirecek! Bakın kasabaya kim olarak geliyor

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Kasabaya yeni gelen isim, Elif Hemşire'nin hayatını büyük ölçüde etkileyecek.

Sinema / Dizi

15.02.2024, 21:06

TRT'nin sevilen dizisi Gönül Dağı, 3. sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk gibi isimlerin bir araya geldiği dizi, cumartesi akşamları milyonları ekrana kilitliyor. Dizi, Yahya Samancı'nın başarılı rejisi ve güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta büyük beğeni topluyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özlem Mert Köseoğlu, Gönül Dağı'nın kadrosuna katılıyor. Köseoğlu, Zümre Meğreli'nin canlandırdığı Elif hemşirenin annesine hayat verecek.

Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda ayrıca Ecem Özkaya, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Hüseyin Sevimli, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Hande Nur Tekin, Güliz Aybay, Zümre Meğreli, Ali Toptaş, Melis Sevinç ve Eren Can Vurucu gibi isimler de yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading